people

АКАДЕМСКИ КАДАР

НАЈНОВИ ВЕСТИ

РЕАЛИЗИРАНА Е ПЕТТАТА ДОКТОРСКА ОДБРАНА НА „ВИЗИОН“
14 ј

РЕАЛИЗИРАНА Е ПЕТТАТА ДОКТОРСКА ОДБРАНА НА „ВИЗИОН“

14 јули 2022 четврток

Во салата на Сенатот на Меѓународниот универзитет „В...

ПРВАТА ДОКТОРСКА ОДБРАНА ОД МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“ ВО АВСТРИЈА - ВИЕНА
01 ј

ПРВАТА ДОКТОРСКА ОДБРАНА ОД МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“ ВО АВСТРИЈА - ВИЕНА

1 јули 2022 петок

Докторските програми кои ги започнавме, како Меѓуна...

ЦЕРЕМОНИЈА НА ДОДЕЛУВАЊЕ НАУЧНИ ТИТУЛИ НА „ВИЗИОН“
27 ј

ЦЕРЕМОНИЈА НА ДОДЕЛУВАЊЕ НАУЧНИ ТИТУЛИ НА „ВИЗИОН“

27 јуни 2022 понеделник

На 27 јуни 2022 година (понеделник) со завршување на акаде...

АКАДЕМСКА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“ И УНИВЕРЗИТЕТОТ „КАПАДОКИЈА“
16 ј

АКАДЕМСКА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“ И УНИВЕРЗИТЕТОТ „КАПАДОКИЈА“

16 јуни 2022 четврток

Ректорот на Меѓународниот универзитет „Визион“, проф...

МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“ И УНИВЕРЗИТЕТОТ „КАЈСЕРИ“ ПОТПИШАА ПРОТОКОЛ ЗА АКАДЕМСКА СОРАБОТКА
15 ј

МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“ И УНИВЕРЗИТЕТОТ „КАЈСЕРИ“ ПОТПИШАА ПРОТОКОЛ ЗА АКАДЕМСКА СОРАБОТКА

15 јуни 2022 среда

Потпишана е академска и културна соработка помеѓу Уни...

МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“ БЕШЕ ДОМАЌИН НА ИЦЕБ 2022
10 ј

МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“ БЕШЕ ДОМАЌИН НА ИЦЕБ 2022

10 јуни 2022 петок

Меѓународниот универзитет „Визион“ беше домаќин на ...

МЕЃУНАРОДНА ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА ОРГАНИЗИРАНА ВО СОРАБОТКА ПОМЕЃУ УНИВЕРЗИТЕТОТ „ВИЗИОН“ И ЦЕНТАРОТ „ТУРКМЕР“ ПРИ УНИВЕРЗИТЕТОТ „САКАРИЈА “
09 ј

МЕЃУНАРОДНА ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА ОРГАНИЗИРАНА ВО СОРАБОТКА ПОМЕЃУ УНИВЕРЗИТЕТОТ „ВИЗИОН“ И ЦЕНТАРОТ „ТУРКМЕР“ ПРИ УНИВЕРЗИТЕТОТ „САКАРИЈА “

9 јуни 2022 четврток

Меѓународниот универзитет „Визион“ и Центарот за пр...

РЕКТОРОТ ПРОФ. Д-Р ФАДИЛ ХОЏА ПРИСУСТВУВАШЕ НА ИФТАР ПРОГРАМАТА ОРГАНИЗИРАНА ОД ПРЕМИЕРОТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
30 а

РЕКТОРОТ ПРОФ. Д-Р ФАДИЛ ХОЏА ПРИСУСТВУВАШЕ НА ИФТАР ПРОГРАМАТА ОРГАНИЗИРАНА ОД ПРЕМИЕРОТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

30 април 2022 сабота

Ректорот проф. д-р Фадил Хоџа учествуваше на ифтар прог...

ИФТАР ПОКАНА ОД ПРЕМИЕРОТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
26 а

ИФТАР ПОКАНА ОД ПРЕМИЕРОТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

26 април 2022 вторник

Haberin devamını görmek için lütfen tıklayınız....

НАСТАН ОРГАНИЗИРАН ОД „ВИЗИОН“ ЗА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ
25 м

НАСТАН ОРГАНИЗИРАН ОД „ВИЗИОН“ ЗА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

25 март 2022 петок

Под раководство на Меѓународниот универзитет „Визион...

НА „ВИЗИОН“ СЕ ОДРЖА КОНФЕРЕНЦИЈА „ ЧАНАККАЛЕ ОД БАЛКАНОТ ДО АНАДОЛИЈА“
17 м

НА „ВИЗИОН“ СЕ ОДРЖА КОНФЕРЕНЦИЈА „ ЧАНАККАЛЕ ОД БАЛКАНОТ ДО АНАДОЛИЈА“

17 март 2022 четврток

Под покровителство на Меѓународниот универзитет „Виз...

СЕ ОДРЖА OДБРАНА НА ТРЕТАТА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА НА МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“
18 ј

СЕ ОДРЖА OДБРАНА НА ТРЕТАТА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА НА МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“

18 јануари 2022 вторник

На 18 јануари 2022 година, м-р Шехида Ризванче Матсан, кој...

ИНТЕГРАЦИЈА НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ МEЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“
31 д

ИНТЕГРАЦИЈА НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ МEЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“

31 декември 2021 петок

Правниот факултет на Меѓународниот универзитет „Виз...

СЕ РЕАЛИЗИРА ПРВИОТ ДЕЛ ОД ЧЕТВРТАТА ЦЕРЕМОНИЈА НА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИПЛОМИ ПРИ МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“
21 д

СЕ РЕАЛИЗИРА ПРВИОТ ДЕЛ ОД ЧЕТВРТАТА ЦЕРЕМОНИЈА НА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИПЛОМИ ПРИ МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“

21 декември 2021 вторник

На 21 декември по повод Денот на турското образование в...

НА МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“ СЕ ОДРЖА ВТОРАТА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА
17 д

НА МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ „ВИЗИОН“ СЕ ОДРЖА ВТОРАТА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА

17 декември 2021 петок

На 17 декември 2021 година,  кандидатка м-р Нита Белули...

ПРВИТЕ МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ НА ТУРСКИ ЈАЗИК СЕ ОДБРАНЕТИ НА ПОДРУЖНИЦАТА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ‘‘ВИЗИОН’’ ВО ВИЕНА
19 н

ПРВИТЕ МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ НА ТУРСКИ ЈАЗИК СЕ ОДБРАНЕТИ НА ПОДРУЖНИЦАТА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ‘‘ВИЗИОН’’ ВО ВИЕНА

19 ноември 2021 петок

Меѓународниот универзитет ‘‘Визион’’ и Институтот ...

ВО МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВИЗИОН ПО ПОВОД СВЕТСКАТА НЕДЕЛА НА КВАЛИТЕТОТ 2021 СЕ ОДРЖА ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА
11 н

ВО МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВИЗИОН ПО ПОВОД СВЕТСКАТА НЕДЕЛА НА КВАЛИТЕТОТ 2021 СЕ ОДРЖА ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА

11 ноември 2021 четврток

Порака од Ректорот по повод СВЕТСКАТА НЕДЕЛА НА КВАЛИ...

АКАДЕМСКИСОРАБОТКИ

Kafkasya Üniversiteler Birliği
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi