ПОСЕТА НА СЕКРЕТАРОТ НА ПРЕМИЕРОТ ОД СТРАНА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ВИЗИОН


Ректорот на Меѓународниот универзитет „Визион“, проф. д-р Ахмет Веџди Џан и проректорот проф. д-р Менсур Нуредин го посетија секретарот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, доц. д-р Муједин Кавеџи.

АКАДЕМСКИСОРАБОТКИ

Kafkasya Üniversiteler Birliği
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi