НАШИОТ РЕКТОР ПРИСУСТВУВАШЕ НА ИФТАРСКА ВЕЧЕРА ОРГАНИЗИРАНА ОД ПРЕМИЕРОТ


Нашиот ректор, проф. д-р Ахмет Веџди Џан беше поканет од страна на премиерот на Република Северна Македонија да присуствува на ифтарска вечера. По ифтарската вечера имаа кратка средба со премиерот.

АКАДЕМСКИСОРАБОТКИ

Kafkasya Üniversiteler Birliği
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi