ДЕЛЕГАЦИЈА НА ВИЗИОН ЈА ПРЕТСТАВИ С. МАКЕДОНИЈА НА 19-ОТ МЕЃУНАРОДЕН КОНГРЕС НА ТУРСКИОТ СВЕТ


Делегација на Меѓународниот универзитет Визион ја претставуваше Македонија на 19-от Меѓународен конгрес на турскиот свет што се одржа на Државниот економски универзитет во Баку, Азербејџан.
Нашиот ректор, проф. д-р Фадил Хоџа одржа говор на отворањето на конгресот за Балканската перцепција на Азербејџан.

АКАДЕМСКИСОРАБОТКИ

Kafkasya Üniversiteler Birliği
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi