14
MAR
2018

Konferencë në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion e titulluar Ataturk

Në kuadër të programit të organizuar në Maqedoni me rastin e shënimit të 10 vjetorit të themelimit të televizionit Tek Rumeli me 11. Mars. 2018 në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion u organizua konferencë e titulluar Ataturk në të cilën morën pjesë Prof. Dr. Xhezmi Eraslan kryetarë i Institutit të  Parimet e Ataturkut nga  Universiteti Istambul  dhe Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil Hoxha. 

Në konferencë përveç ligjeruesve universitarë morën pjesë dhe një numër i madhë i studentëve në të cilën ata dhanë një kontribut të madh, duke parashtruar pyetje në lidhje me këtë temë.  

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank