23
MAY
2016

Fushata e dhurimit të gjakut në Univerzitetin Ndërkombëtar VIZION

Univerziteti Ndërkombëtar VIZION së bashku me Shtëpin e Shëndetit dhe Kruqin e Kuq në Gostivar me 17.05.2016 ( e martë ) organizoi një fushatë për dhurimin  e gjakutë. Fushata  u mbajtë në hapsirat e Univerzitetit Nderkombëtar VIZION, nga  atë cilat një numer i studentevë ,profesorëve
Continue Reading →
21
APR
2016

Protokol Ndërkombëtar për Bashkëpunim Akademik midis Universitetit ONDOKUZ MAYIS dhe VIZION

Rektori i Univerzitetit ONDOKUZ MAYIS në Samsun të R.Turqisë Z.Prof. Dr.Hüseyin AKAN së bashku me delegacionin e tij (Drejtori gjeneral i Konfederacionit të Shpërngulërve nga shtetet Balkanike Z.İzzet ALTUNTASH), Kryetar i komunës së Bafra në R.Turqisë Z.Zihni SHAHİN,Kryetar i Komunës
Continue Reading →
20
MAR
2016

Delegacioni i Universitetit Ndërkombëtar VIZION vizitoi Universitetin e Istanbul’it

Rektori i Universitetit Ndërkombëtar VIZION Prof. Dr. Fadil HOXHA dhe Pro Rektori Doc. Dr. Abdylmexhit NUREDINI, Në datën 16 Janar 2016 vizituan Rektorin e Univerzitetit të Istanbul’it Prof. Dr. Mahmut AK. Në takim u bisedua reth zhvillimit të  bashkpunimit midis dy univerzitete
Continue Reading →
19
MAR
2016

Protokolli për Bashkëpunim midis Universitetit Ndërkombëtar VIZION dhe TYRKSOJ

Universiteti Ndërkombëtar VIZION  dhe TYRKSOJ e cila njihet si UNESKO’ja e botës së Turqis, nënshkruajtën protokoll bashkpunimi. Në suaza të bashkëpunimit dhe protokollit të nënshkruar më 19 janar 2016 në Sekretariatin Gjeneral të TYRKSOJ në Ankara, do të realizohen projekte të
Continue Reading →
17
MAR
2016

Memorandum për bashkpunim me Univerzitetin EDUKONS NOVI SAD. Sërbi

Rektori Prof.Dr. Alexander ANDREJEVIÇ dhe Rektori Prof.Dr. Fadil HOXHA nënshkruajtën protokol për bashkëpunim ndërkombëtar midis Univerzitetit Edukons në Novi Sad, Sërbi dhe Universiteti Ndërkombëtar VIZION në Gostivari Maqedoni. Ky protokoll përfshin punën e përbashkët shkencore dhe
Continue Reading →
13
MAR
2016

Përvjetori i themelimit të Universitetit Ndërkombëtar VIZION

Më datë 21 dhjetor një rast i përbashkët festoi vitin e parë të përvjetorit të Universitetit Ndërkombëtar VIZION dhe në Ditën e mësimdhënies turke në Maqedoni. Në mesin e mysafirëve të ftuar në manisfestim ishin: Sekretari i Ambasadës së Republikës së Turqisë në Shkup, Z. Jusuf Zija K
Continue Reading →
19
JAN
2016

Darkë syfyri

Delegacioni i Universitetit Ndërkombëtar Vizion i u bashkangjit darkës së shtrirë nga ana e Gjeneralit të Përgjithshëm të HALKBANK, Z. Necdet Palakçı.
Continue Reading →
19
JAN
2016

VIZION’i Organizator i Kongresit Ndërkombëtar për Ekonomi dhe Biznes – ICEB’15

Universiteti Ndërkombëtar VIZION  në Gostivar është organizator i Kongresit Ndërkombëtar për Ekonomi dhe Biznes – ICEB’15, në temën: “Trendet e reja ekonomike dhe mundësitë e biznesit” e cila u mbajt me datë 10-14 qershor të vitit 2015 në Gostivar Maqedoni. Në organi
Continue Reading →
07
FEB
2015

Delegacioni i PDTK në vizitë te Universiteti Ndërkombëtar Vizion

Delegacioni i Partisë Demokratike Turke të Kosovës i udhëhequr nga deputetët Mufera Shinik dhe Fikri Damka ishin në vizitë një ditore në Universitetin Ndërkombëtar Vizion. Delegacioni u informua në lidhje me programin e studimeve, rreth aktiviteteve të universitetit si dhe për të shkë
Continue Reading →