14
AUG
2018

Kongresi i 4- të ndërkombëtarë për ekonomi dhe biznes „ ICEB 18“ u mbajt në Hungari

Kongresi i 4- të ndërkombëtarë për ekonomi dhe biznes „ ICEB 18“  u mbajt në  Hungari.  Në kongres morën pjesë rektorët, dekanët dhe stafi akademik nga universitetet: Universiteti Ndërkombëtar VIZION, Universiteti Uludag, Universiteti Manisa Xhelal Bayar, Universiteti Sakaria dhe Universiteti Balikesir.