21
JUN
2017

DEPUTETËT E MHP VIZITUAN UNIVERSITETIT NDËRKOMBËTARË VIZION

Delegacioni nga parlamenti i madhë ndërkombëtarë në Republikën e Turqisë, i kryesuar nga zëvendëskryetari i MHP ( Partia e Lidhjes Kombëtare ), Prof. Dr. Mehmet GYNAL, deputeti i MHP- së nga Koçaeli z. Saffet SANXHAKLI, dhe deputetja e MHP-së nga Ajdini znj. Deniz DEPBOJLU vizituan Universiteti Ndërkombëtar VIZION.

Delegacioni u prit nga Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion, Prof. Dr. Fadil HOXHA dhe Prorektorat e Universitetit Ndërkombëtarë VIZION.

Gjatë vizitës delegacioni u njoftua me kushtet, mënyrën e studimit, aktivitetet dhe projektet e ardhshme të universitetit.

Si shenjë mirënjohje për mbështetjen dhe kontributin e dhënë për marrjen e akreditimit nga Këshilli për Arsim të Lartë në Republikën e Turqisë, nga ana e bordit drejtues të Universitetit Ndërkombëtarë VIZION u nda një pllakatë.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank