09
NOV
2019

Universiteti Ndërkombëtarë VISION dhe Akademia Kombëtare e Shkencave të Azerbajxhanit

Universiteti Ndërkombëtar VISION vazhdon të zhvillojë bashkëpunime multidisiplinare dhe akademike, duke shtuar një bashkëpunim tjetër të ri mes bashkëpunimeve të tij. Më 17 tetor 2019 (e enjte) në ambientet e Senatit të Universitetit Ndërkombëtar VISION, Universiteti Ndërkombëtar VISI
Continue Reading →
09
NOV
2019

Universiteti Ndërkombëtarë Vision organizoi konferencë të titulluar “Prania e Kumanit – Kipcakët në Azinë Lindore dhe Ballkan”

Instituti për hulumtime Ballkanike në Universitetin Ndërkombëtar VISION organizoi konferencë ndërkombëtare të titulluar “Prania e Kumanit – Kipcakët në Azinë Lindore dhe Ballkan”. Konferenca u drejtua nga Moderatori Doc.Dr Attila Jorma, drejtor i Institutit për hulum
Continue Reading →
09
NOV
2019

Këshilltari i lartë i Presidentit të Republikës së Turqisë, Ihsan Shener në Universitetin Ndërkombëtarë Vision zhvilloi konferencë.

Këshilltari i lartë i Presidentit të Republikës së Turqisë, Ihsan Shener në Universitetin Ndërkombëtar Vision zhvilloi një konferencë të titulluar “Marrëdhëniet e Turqisë me vendet e Ballkanit”.
Continue Reading →
10
OCT
2019

Viti i 5-të Akademik u hapë në Universitetin Ndërkombëtar VISION

Ceremonia e hapjes së vitit të 5-të akademik u mbajtë në Universitetin Ndërkombëtar VISION. Në hapjen solemne morën pjesë, Zëvendës Ministri i Punës dhe Politikës Sociale, z. Gonul Bajraktar, Sekretari Shtetëror i Ministrisë së Arsimit dhe Kulturës, Z. Enver Husejin, Kryetari i Komunë
Continue Reading →
10
OCT
2019

U Nënshkrua Protokolli për Bashkëpunim Akademik mes Universitetit Ndërkombëtar VISION dhe Universitetit Nexhmettin Erbakan

Universiteti Ndërkombëtar VISION vazhdon të zhvillojë dhe forcojë bashkëpunimet akademike me universitete të njohura në të njëjtën kohë dhe multilaterale, duke shtuar një tjetër bashkëpunim të ri akademik me Universitetin Nexhmettin Erbakan. Me 20 Shtator 2019 u nënshkrua Marrëveshja
Continue Reading →
06
SEP
2019

Në Univerzitetin Ndërkombëtarë Vizion u mbajtë Kongresi i 5- të Ndërkombëtarë për Hulumtime Strategjike

Kongresi i 5-të Ndërkombëtar për Hulumtime Strategjike i organizuar nga Universiteti Ndërkombëtarë Vision dhe Univerziteti ‘’Manisa Celal Bayar’’ u mbajtë më 29-30 gusht 2019 në Universitetin Ndërkombëtar Vision. Në Kongres, gjithësej 94 punime u prezantuan me pjesëmarrjen e shkencëta
Continue Reading →
06
SEP
2019

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion dhe Universiteti Demokratik në Izmir nënshkruan bashkëpunim akademik

Universiteti Ndërkombëtar VISION ka shtuar një aktivitet në bashkëpunimet akademike me universitete të ndryshme në mënyrë që të zhvillojë dhe forcojë bashkëpunimet akademike në vazhdim. Me date 28.08. 2019 Rektori i Universitetit Ndërkombëtar VISION Prof. Dr Fadil HOXHA dhe Rektori i
Continue Reading →
05
SEP
2019

UNIVERSITETI NDËRKOMBËTARË VISION DHE UNIVERSITETI I SHKENCAVE TË APLIKUARA NË ISPARTA NËNSHKRUAN BASHKËPUNIM AKADEMIK

Universiteti Ndërkombëtar VISION ka shtuar një aktivitet në bashkëpunimet akademike me universitete të ndryshme në mënyrë që të zhvillojë dhe forcojë bashkëpunimet akademike në vazhdim. Me date 28.08.2019 Rektori i Universitetit Ndërkombëtar VISION Prof. Dr. Fadil HOXHA dhe Rektori i
Continue Reading →
05
SEP
2019

UNIVERSITETI NDËRKOMBËTARË VIZION DHE UNIVERSITETI TEKNIK YILDIZ NËNSHKRUAN MARRËVESHJE AKADEMIKE

Universiteti Ndërkombëtar VISION ka shtuar një aktivitet në bashkëpunimet akademike me universitete të ndryshme në mënyrë që të zhvillojë dhe forcojë bashkëpunimet akademike në vazhdim. Me date 27.06. 2019 Universiteti Ndërkombëtar Vision dhe Universiteti Teknik Yildiz nënshkruan prot
Continue Reading →
03
JUN
2019

IFTARI TRADICIONAL I KATËRTI ME RRADHË ORGANIZUAR NGA UNIVERSITETI NDËRKOMBËTARË VIZION

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion brenda muajit të Ramazanit më 29 Maj organizoi iftarin tradicional të katërt me rradhë, për studentët dhe më gjerë. Këtë vit ngjarja u ndoq nga këshilltari kryesorë i presidentit të Republikës së Turqisë Ihsan Shener, Ambasadorja e Republikës së Turqi
Continue Reading →