02
JUN
2017

UNIVERSITETI NDËRKOMBËTARË VIZION ORGANIZOI DARKË TRADICIONALE PËR PËRFUNDIMIN E VITIT AKADEMIK

Me rastin e përfundimit të vitit akademik më 27.05.2017, Universiteti Ndërkombëtarë VIZION, tradicionalisht për studentët e vet organizoi një darkë për përfundimin e vitit akademik ( përshkak muajit të agjërimit, u mbajtë darkë për iftar). Në darken tradicionale për përfundimin e viti
Continue Reading →
06
APR
2017

KONFERENCË E MBAJTUR ME TEMË „GJYQËSIA ADMINISTRATIVE NË REPUBLIKËN E TURQISË“

Në bazë të bashkëpunimit me institucione të ndryshme dhe organizata në Republikën e Turqisë, Univerziteti Ndërkombëtarë Vizion organizoi një konferencë me temë „Gjyqësia administrative në Republikën e Turqisë“. Në konferencë ka pasur një prezantim Kryetari i departamentit të shkallës
Continue Reading →
03
APR
2017

Delegacioni nga Instituti Balkanit për Kulturë dhe Universiteti i Oksfordit vizituan VIZYON’in

Më 31.03.2017, Delegacioni nga Instituti Balkanit për  Kulturë  dhe Universiteti i Oksfordit, nga Britani e Madhe, në kuadër të programit Oxford Connections 2017  vizituan Univerzitetitn Nderkombetar VIZION. Delegacioni u prit nga z Vesna POPOSKA  Sekretari i Përgjithshëm .Gjatë vizit
Continue Reading →
25
MAR
2016

Protokоl për bashkpunim Akademik me Univerzitetin UIST – Ohër

U nënshkrua Protokll për bashkpunim Akademik midis Univerzitetit për Shkencë Informatike dhe Teknologjike në Ohër dhe Univerziteti Ndërkombëtar VIZION në Gostivar Në kuadër të këtij bashkëpunimi Akademik do të përfshijë fushat shkencore kërkimore, si dhe bashkëpunimin në shkëmbimin e
Continue Reading →
22
MAR
2016

BİLDİRİ

BİLDİRİ İngiltere-Londra Edgware Dil Akademisiyle imzalanan ortak işbirliği anlaşmasına istinaden, Uluslararası VİZYON Üniversitesi talebelerine İngiltere/Londra’da hızlandırılmış İngilizce dil kurslarına katılabilme imkanı sunulmaktadır. 10 haftalık (hafta içi en az 20 saat olmak üze
Continue Reading →
19
MAR
2016

Protokolli për Bashkëpunim midis Universitetit Ndërkombëtar VIZION dhe TYRKSOJ

Universiteti Ndërkombëtar VIZION  dhe TYRKSOJ e cila njihet si UNESKO’ja e botës së Turqis, nënshkruajtën protokoll bashkpunimi. Në suaza të bashkëpunimit dhe protokollit të nënshkruar më 19 janar 2016 në Sekretariatin Gjeneral të TYRKSOJ në Ankara, do të realizohen projekte të
Continue Reading →
18
MAR
2016

Protokоl për bashkpunim Akademik midis Univerziteti KULTUR te Sambollit dhe Univerziteti VIZION

U nënshkrua Protokl për bashkpunim Akademik midis Univerziteti KULTUR te Sambollit dhe Univerziteti Ndërkombëtar VIZION në Gostivar Në kuadër të këtij bashkëpunimi Akademik ndërkombëtar do të përfshijë fushat shkencore kërkimore, si dhe bashkëpunimin në shkëmbimin e profesorëve dhe st
Continue Reading →
17
MAR
2016

Memorandum për bashkpunim me Univerzitetin EDUKONS NOVI SAD. Sërbi

Rektori Prof.Dr. Alexander ANDREJEVIÇ dhe Rektori Prof.Dr. Fadil HOXHA nënshkruajtën protokol për bashkëpunim ndërkombëtar midis Univerzitetit Edukons në Novi Sad, Sërbi dhe Universiteti Ndërkombëtar VIZION në Gostivari Maqedoni. Ky protokoll përfshin punën e përbashkët shkencore dhe
Continue Reading →
16
MAR
2016

Protokol për bashkpunim midis Univerziteteve UTMSH dhe VIZION

UTMSH (Univerziteti për Turizëm dhe Biznes) në Shkup dhe Univerziteti Ndërkombëtar VIZION në Gostivar nënshkruajtën protokol bashkpunimi. Protokoli u nënshkruajtë nga ana e Rektorit të Univerzitetit për Turizëm dhe Biznes Prof.Dr. Ace MILENKOVSKI dhe Rektori i Univerzitetit Ndërkombët
Continue Reading →
17
JAN
2016

Kongresi Ndërkombëtar për Student

 “Ndërmarrësia, Inovacioni dhe Bashkëpunimet Strategjike brenda Mjedisit Global Kompetitiv” Entrepreneurship, Innovation and Strategic Collaborations within the Globally Competitive Environment  Conference Date / Data e Kongresit: Abstract Submission / Afati i dorëzimit të abstraktit:
Continue Reading →