22
JAN
2019

Në VISION u hap Instituti Për Shkencave Sociale “Prof. Dr. Turan JAZGAN”

Me rastin e 21 dhjetorit, ditën e alfabetit të gjuhës turke në Republikën e Maqedonisë, si dhe 5 vjetorin e themelimit të UNIVERSITETIT NDËRKOMBËTAR VIZION , dhe zyrtarisht u hap Instituti për Shkenca Sociale “Prof. Dr. Turan JAZGAN “, i miratuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës së Republikës së Maqedonisë në kuadër të Universitetit Ndërkombëtar VIZION.

Në ceremoninë solemne morën pjesë:

Këshilltari kryesorë i Presidentit të Republikës së Turqisë Z. Ihsan SHENER,

Deputetë në Qeverinë e Republikës së Turqisë z. Hussein SHAHIN, z. Safet SANGJAKLI,

z. Shahin SONMEZ,

Anëtari i parë i Këshillit të Shtetit, z. Rasim AJTIN,

Anëtarë i Gjykatës Supreme të Republikës së Turqisë Z. Mehmet DURGUN,

Anëtarë i Këshillit Penal të Republikës së Turqisë Z. Nexhip TOPUZ,

Prorektori i Universitetit Bursa Uludag z. Mehmet JUXHE,

Gjykata e 18-të Supreme e Republikës së Turqisë Z. Zija Diner,

Prorektorët, dekanët, akademikët, stafi administrativ, studentët e Universitetit Ndërkombëtar VIZION, si dhe anëtarë të mediave.

 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank