24
SEP
2018

Bennur Karaburun deputete nga Bursa nga palët e AK-partisë vizitoi Universitetin Ndërkombëtarë Vizion

Në kuadër të vizitës së instuticioneve dhe organizatave të ndryshme në Maqedoni, znj Bennur Karaburun, deputete nga Bursa nga partia në pushtet vizitoi Universitetin Ndërkombëtarë Vizion. Gjatë vizitës u takua me Rektorin e Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil Hoxha, ku u diskutua për aktivitetet që janë ndërmarrë dhe aktivitetet e planifikuara për të ardhmen në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank