20
DEC
2017

AMBASADORJA E R.TURQISË NË VIZITË ME RASTIN E 3 VJETORIT TË THEMELIMIT TË VIZION

Në programën e posaçme përgaditur me rastin e 3 vjetorit të themelimit të Universitetit Ndërkombëtarë Vizion dhe 21 Dhjetorë dita e Arsimit Turk në R.Turqisë, përveç Ambasadores së R.Turqisë në Shkup znj.Tylin Erkal KARA, morën pjesë dhe nënsekretari i Ambasadores z. Murat Sumer dhe delegacioni i tij. Në takim ndër të tjera u diskutua rëndësia e universitetit, marrëdhëniet ndërmjet Maqedonisë dhe Turqisë si dhe për politikën e përgjithshme të arsimit .

Gjithashtru në vijim vazhdoi programi i përgaditur nga studentët e Universitetit Ndërkombëtarë Vizion.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank