Shkrimtarë dhe ekspert i shkencave të sjelljes Ashkëm Kapëshmak zhvilloi konferencë në Universitetin Ndërkombëtarë Vision

Shkrimtarë dhe ekspert i shkencave të sjelljes Ashkëm Kapëshmak zhvilloi konferencë në Universitetin Ndërkombëtarë Vision

Ndër kulmin e Universitetit Ndërkombëtar VISION, organizuar nga Këshilli Studentor dhe Klubi Studentor për këshillim psikologjik, shkrimtari i njohur dhe ekspert i shkencës së sjelljes […]

Kongresi 17-të i Shkencave Sociale të Botës Ndërkombëtare Turke – Istambul

Kongresi 17-të i Shkencave Sociale të Botës Ndërkombëtare Turke – Istambul

Kongresi i 17-të i Shkencave Sociale të Botës Ndërkombëtare Turke u mbajt në Istanbul mes 30 Tetorit dhe 01 Nëntorit. Nga Universiteti Ndërkombëtar VISION mori […]

Kongresi i 9 -të Ndërkombëtarë i Shkencave Sociale të Ballkanit – Kushadasi

Kongresi i 9 -të Ndërkombëtarë i Shkencave Sociale të Ballkanit – Kushadasi

Kongresi i 9-të Ndërkombëtarë i Shkencave Sociale të Ballkanit u organizua në Kushadasi më 26 dhe 27 Tetor në Turqi, si rezultat i bashkëpunimit mes […]

Universiteti Ndërkombëtarë VISION dhe Akademia Kombëtare e Shkencave të Azerbajxhanit

Universiteti Ndërkombëtarë VISION dhe Akademia Kombëtare e Shkencave të Azerbajxhanit

Universiteti Ndërkombëtar VISION vazhdon të zhvillojë bashkëpunime multidisiplinare dhe akademike, duke shtuar një bashkëpunim tjetër të ri mes bashkëpunimeve të tij. Më 17 tetor 2019 […]

Universiteti Ndërkombëtarë Vision organizoi konferencë të titulluar “Prania e Kumanit – Kipcakët në Azinë Lindore dhe Ballkan”

Universiteti Ndërkombëtarë Vision organizoi konferencë të titulluar “Prania e Kumanit – Kipcakët në Azinë Lindore dhe Ballkan”

Instituti për hulumtime Ballkanike në Universitetin Ndërkombëtar VISION organizoi konferencë ndërkombëtare të titulluar “Prania e Kumanit – Kipcakët në Azinë Lindore dhe Ballkan”. Konferenca u […]

Këshilltari i lartë i Presidentit të Republikës së Turqisë, Ihsan Shener në Universitetin Ndërkombëtarë Vision zhvilloi konferencë.

Këshilltari i lartë i Presidentit të Republikës së Turqisë, Ihsan Shener në Universitetin Ndërkombëtarë Vision zhvilloi konferencë.

Këshilltari i lartë i Presidentit të Republikës së Turqisë, Ihsan Shener në Universitetin Ndërkombëtar Vision zhvilloi një konferencë të titulluar “Marrëdhëniet e Turqisë me vendet […]

Viti i 5-të Akademik u hapë në Universitetin Ndërkombëtar VISION

Viti i 5-të Akademik u hapë në Universitetin Ndërkombëtar VISION

Ceremonia e hapjes së vitit të 5-të akademik u mbajtë në Universitetin Ndërkombëtar VISION. Në hapjen solemne morën pjesë, Zëvendës Ministri i Punës dhe Politikës […]

U Nënshkrua Protokolli për Bashkëpunim Akademik mes Universitetit Ndërkombëtar VISION dhe Universitetit Nexhmettin Erbakan

U Nënshkrua Protokolli për Bashkëpunim Akademik mes Universitetit Ndërkombëtar VISION dhe Universitetit Nexhmettin Erbakan

Universiteti Ndërkombëtar VISION vazhdon të zhvillojë dhe forcojë bashkëpunimet akademike me universitete të njohura në të njëjtën kohë dhe multilaterale, duke shtuar një tjetër bashkëpunim […]

Në Univerzitetin Ndërkombëtarë Vizion u mbajtë Kongresi i 5- të Ndërkombëtarë për Hulumtime Strategjike

Në Univerzitetin Ndërkombëtarë Vizion u mbajtë Kongresi i 5- të Ndërkombëtarë për Hulumtime Strategjike

Kongresi i 5-të Ndërkombëtar për Hulumtime Strategjike i organizuar nga Universiteti Ndërkombëtarë Vision dhe Univerziteti ‘’Manisa Celal Bayar’’ u mbajtë më 29-30 gusht 2019 në […]

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion dhe Universiteti Demokratik në Izmir nënshkruan bashkëpunim akademik

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion dhe Universiteti Demokratik në Izmir nënshkruan bashkëpunim akademik

Universiteti Ndërkombëtar VISION ka shtuar një aktivitet në bashkëpunimet akademike me universitete të ndryshme në mënyrë që të zhvillojë dhe forcojë bashkëpunimet akademike në vazhdim. […]

UNIVERSITETI NDËRKOMBËTARË VISION DHE UNIVERSITETI I SHKENCAVE TË APLIKUARA NË ISPARTA NËNSHKRUAN BASHKËPUNIM AKADEMIK

UNIVERSITETI NDËRKOMBËTARË VISION DHE UNIVERSITETI I SHKENCAVE TË APLIKUARA NË ISPARTA NËNSHKRUAN BASHKËPUNIM AKADEMIK

Universiteti Ndërkombëtar VISION ka shtuar një aktivitet në bashkëpunimet akademike me universitete të ndryshme në mënyrë që të zhvillojë dhe forcojë bashkëpunimet akademike në vazhdim. […]

UNIVERSITETI NDËRKOMBËTARË VIZION DHE UNIVERSITETI TEKNIK YILDIZ NËNSHKRUAN MARRËVESHJE AKADEMIKE

UNIVERSITETI NDËRKOMBËTARË VIZION DHE UNIVERSITETI TEKNIK YILDIZ NËNSHKRUAN MARRËVESHJE AKADEMIKE

Universiteti Ndërkombëtar VISION ka shtuar një aktivitet në bashkëpunimet akademike me universitete të ndryshme në mënyrë që të zhvillojë dhe forcojë bashkëpunimet akademike në vazhdim. […]

IFTARI TRADICIONAL I KATËRTI ME RRADHË ORGANIZUAR NGA UNIVERSITETI NDËRKOMBËTARË VIZION

IFTARI TRADICIONAL I KATËRTI ME RRADHË ORGANIZUAR NGA UNIVERSITETI NDËRKOMBËTARË VIZION

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion brenda muajit të Ramazanit më 29 Maj organizoi iftarin tradicional të katërt me rradhë, për studentët dhe më gjerë. Këtë vit ngjarja […]

NË UNIVERSITETIN NDËRKOMBËTARË VIZION U MBAJTË SIMPOZIUMI I 24-TË NDËRKOMBËTARË MBI KULTURËN TURKE

NË UNIVERSITETIN NDËRKOMBËTARË VIZION U MBAJTË SIMPOZIUMI I 24-TË NDËRKOMBËTARË MBI KULTURËN TURKE

Më 3 Maj 2019 e premte në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion në kuadër të Festivalit të 28- të të festimit të pranverës HID BAH SHEN FEST, […]

NË BURSË U MBAJTË KONGRESI i 5 NDËRKOMBËTARË I BIZNESIT DHE EKONOMISË ICEB’19

NË BURSË U MBAJTË KONGRESI i 5 NDËRKOMBËTARË I BIZNESIT DHE EKONOMISË ICEB’19

Në mes të 11 dhe 13 Prill 2019 në qytetin e Bursës së Republikës së Turqis, në koordinim me Universitetin Bursa Uludag, të organizuar së […]

U NËNSHKRUA BASHKËPUNIM SHKENCOR DHE AKADEMIK NDËRMJET UNIVERSITETEVE BURSA ULUDAG DHE VIZION

U NËNSHKRUA BASHKËPUNIM SHKENCOR DHE AKADEMIK NDËRMJET UNIVERSITETEVE BURSA ULUDAG DHE VIZION

U nënshkrua protokoll shkencor dhe akademik ndërmjet rektorit të Universitetit Bursa Uludag Prof. Dr. Jusuf Ulxhaj dhe rektorit të Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil […]

U THEMELUA KONFERENCA E INSTITUCIONEVE PRIVATE TË ARSIMIT TË MAQEDONISË VERIORE NË “VIZION”

U THEMELUA KONFERENCA E INSTITUCIONEVE PRIVATE TË ARSIMIT TË MAQEDONISË VERIORE NË “VIZION”

Më 21.03.2019 në hapësirat e Universitetit Ndërkombëtarë Vizion në Gostivar u mbajtë  konferenca e Rektorëve të institucioneve private të arsimit të lartë të Republikës së […]

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion dhe Universiteti Ndërkombëtarë Balkan nënshkruan protokoll për bashkëpunim

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion dhe Universiteti Ndërkombëtarë Balkan nënshkruan protokoll për bashkëpunim

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion për të përforcuar bashkëpunimet akademike vazhdon bashkëpunimin me universitete të ndryshme me vlera të larta. Me 15 Mars 2019 në ambientet e […]

Instituti Balkan për Besim dhe Kulturë vizituan Universitetin Ndërkombëtarë Vizion

Instituti Balkan për Besim dhe Kulturë vizituan Universitetin Ndërkombëtarë Vizion

Më 14 Mars 2019 Universitetin Ndërkombëtarë Vizion vizituan Dr. Kosta Milkov dhe Nada Milkova, në emër të Institutit Balkanik për Besim dhe Kulturë. Mysafirët u […]

U Nënshkrua Marrëveshje Bashkëpunimi ndërmjet Universitetit Ndërkombëtarë Vizion dhe Komunës në Qendrën Zhupa

U Nënshkrua Marrëveshje Bashkëpunimi ndërmjet Universitetit Ndërkombëtarë Vizion dhe Komunës në Qendrën Zhupa

Më 13 Mars 2019 në hapsirat e Komunës në Qendrën Zhupa u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi në fushën e arsimit, kulturës dhe artit ndërmjet Rektorit të […]

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion, Instituti Junus Emre Shkup dhe Komuna e Qendrës Zhupa organizuan koncert të përbashkët

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion, Instituti Junus Emre Shkup dhe Komuna e Qendrës Zhupa organizuan koncert të përbashkët

Më 13 Mars 2019 në Komunën e Qendrës Zhupa, sollën korin dhe solistët e KORIT TË QENDRËS EDUKATIVE TË KADIKOJIT nga Republika e Turqisë. Në […]

NËNSHKRUAR KONTRATË PËR BASHKËPUNIMIN AKADEMIK MES VIZIONI DHE UNIVERSITETI SLAVIAN “G.R.DERJAVIN”

NËNSHKRUAR KONTRATË PËR BASHKËPUNIMIN AKADEMIK MES VIZIONI DHE UNIVERSITETI SLAVIAN “G.R.DERJAVIN”

Me date 13.03.2019 në hapsirat e Universitetit Ndërkombëtarë Slavijan “G.R. DERZHAVIN “u nënshkrua një marrëveshje bilaterale me Universitetin Ndërkombëtarë Vizion me qëllim të thellimit të […]

Në VISION u hap Instituti për Studimet e Ballkanit “Erol Olçok”

Në VISION u hap Instituti për Studimet e Ballkanit “Erol Olçok”

Me rastin e 21 dhjetorit, ditën e alfabetit të gjuhës turke në Republikën e Maqedonisë, si dhe 5 vjetorin e themelimit të UNIVERSITETIT NDËRKOMBËTAR VIZION […]

Në VISION u hap Instituti Për Shkencave Sociale  “Prof. Dr. Turan JAZGAN”

Në VISION u hap Instituti Për Shkencave Sociale “Prof. Dr. Turan JAZGAN”

Me rastin e 21 dhjetorit, ditën e alfabetit të gjuhës turke në Republikën e Maqedonisë, si dhe 5 vjetorin e themelimit të UNIVERSITETIT NDËRKOMBËTAR VIZION […]

CEREMONIA E PARË E STUDENTËVE TË DIPLOMUAR TË UNIVERSITETIT VIZION

CEREMONIA E PARË E STUDENTËVE TË DIPLOMUAR TË UNIVERSITETIT VIZION

Në vitin e pestë të themelimit Universiteti Ndërkombëtar VIZION i dha të diplomuarit e parë. Në veçanti, të diplomuarit nga cikli i dytë i studimeve […]
ULUSLARARASI AKADEMİK İŞBİRLİKLERİMİZ