ПРВИОТ ЗАМЕНИК ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, Д-Р АРТАН ГРУБИ ГО ПОСЕТИ ВИЗИОН


Делегација во состав од првиот заменик претседател на Владата на Република Северна Македонија, д-р Артан Груби и заменик министерот за внатрешни работи г-дин Назим Буши беа во наша посета и разменија информации за работата и потребите на нашиот универзитет.

АКАДЕМСКИСОРАБОТКИ

Kafkasya Üniversiteler Birliği
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi