11
JUN
2018

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion vizitoi Turksoy-in

Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil Hoxha dhe prorektori Doc. Dr. Abdylmexhit Nuredin vizituan TURKSOY-in në Ankara, ku ata u mirëpritën nga sekretari i përgjithshëm Prof. Dr. Dushen Kaseinov, në takim, ndër të tjera shkëmbyen mendime për projektet e ardhshme mes dy institucioneve.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank