05
APR
2018

Concerti Nevruz në VISION

Në kuadër të manifestimit “ Nevruz “ si njoftim për ardhjen e pranverës nën kujdesin e Ambasadës  së Republikës së Turqisë  – Shkup në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion dhe Organizatën Ndërkombëtare Turke për kulturën ( TURKSOY ) në pallatin e kulturës u mbajt koncert me moton “ Bota Turke në të gjitha ngjyrat “ ku morën pjesë zyrtarë të lartë shtetërorë, përfaqësues të institucioneve të ndryshme dhe një numër i madh vizitorësh nga Gostivari.

DSC_0088favv

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank