26
NOV
2017

U NËNSHKRUA MARRËVESHJA PËR BASHKËPUNIM  ME  UNIVESITETIN SHTETËROR TË EKONOMISË  NË  BAKU, AZERBEJXHAN

Rektori i Universitetit Ndërkombëtar Vizion, prof. d-r. Fadil Hoxha së bashku me prorektorët  doc.d-r  Hasan Oktaj dhe doc.d-r Abdylmexhit Nuredin është në vizitë zyrtare në Baku, Azerbejxhan. Në kuadër të vizitës u nënshkrua një marrëveshje bashkëpunimi në fushën e arsimit të lartë me Universitetin Shtetëror të Bakut. Kjo është hera e parë që një Universitet i Republikës së Maqedonisë të realizoj një takim të tillë dhe këtë lloj bashkëpunimi.
Delegacioni i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion u mirëprit në nivel më të lartë nga rektori dhe stafi akademik, si dhe përfaqësues të tjerë të rëndësishëm të institucioneve relevante në Azerbejxhan

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank