18
MAR
2019

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion, Instituti Junus Emre Shkup dhe Komuna e Qendrës Zhupa organizuan koncert të përbashkët

Më 13 Mars 2019 në Komunën e Qendrës Zhupa, sollën korin dhe solistët e KORIT TË QENDRËS EDUKATIVE TË KADIKOJIT nga Republika e Turqisë.

Në koncert morrën pjesë Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil Hoxha, Ministri pa resor në Republikën Veriore të Maqedonisë Elvin Hasan, Drejtori i Institutit Junus Emre Serhat Kula, Kryetari i Komunës Qendra Zhupa Arijan Ibrahim, Lideri i Partisë Demokratike të Turqve në Maqedoni Bejxhan Iljas, Deputeti i Partisë Demokratike të Turqve Jusuf Hasani, Shefi ekzekutiv i Halkbank AD. Shkup Bilal Suxhubashi, Prorektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Mensur Nuredin, profesorë dhe studentë të universitetit, si dhe një numër të madh të banorëve nga Qendra Zhupa.

 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank