19
MAR
2019

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion dhe Universiteti Ndërkombëtarë Balkan nënshkruan protokoll për bashkëpunim

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion për të përforcuar bashkëpunimet akademike vazhdon bashkëpunimin me universitete të ndryshme me vlera të larta.

Me 15 Mars 2019 në ambientet e Universitetit Ndërkombëtarë Vizion u nënshkrua protokol për bashkëpunim nga Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil Hoxha dhe Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Balkan Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank