06
SEP
2019

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion dhe Universiteti Demokratik në Izmir nënshkruan bashkëpunim akademik

Universiteti Ndërkombëtar VISION ka shtuar një aktivitet në bashkëpunimet akademike me universitete të ndryshme në mënyrë që të zhvillojë dhe forcojë bashkëpunimet akademike në vazhdim.

Me date 28.08. 2019 Rektori i Universitetit Ndërkombëtar VISION Prof. Dr Fadil HOXHA dhe Rektori i Universitetit të Demokracisë në Izmir, Prof. Dr Bedrije Tunciper nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit akademik në emër të universiteteve.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank