10
MAY
2018

U organizua simpoziumi i 23- të ndërkombëtarë i kulturës Turke

Në kuadër të simpoziumit tradicional 27 HID- BAH- SHEN-FEST, u organizua simpoziumi i 23-të ndërkombëtarë i kulturës turke në mes të Këshillit të kërkimeve të kulturës Turke dhe Universitetit Ndërkombëtarë Vizion.

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion ka qenë pjesëmarës vazhdimisht në tre vitet e fundit. Në simpozium u paraqitën 52 vepra nga gjashtë vende të ndryshme.

Këtë vit HID-BAH-SHEN FEST si përfaqësues i Maqedonisë në listën e trashëgimisë kulturore të

UNESCO-s, hapjen solemne të festivalit e bëri kryeministri i R.Maqedonisë z. Zoran Zaev.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank