24
SEP
2018

U nënshkrua protokol për bashkëpunim akademik mes universiteteve Rexhep Taip Erdogan dhe Universitetit Ndërkombëtarë Vizion

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion njëkohësisht vazhdon aktivitetet shumdrejtuese me universitete të ndryshme të respektuara për të ndërtuar një urë midis kulturave dhe për të forcuar bashkëpunimin akademik me universitete tjera. Universiteti Ndërkombëtarë Vizion nënshkroi protokol për bashkpunim akademik me një nga universitetet më prestigjioz në Turqi.

Në emër të Universitetit Rexhep Taip Erdogan protokoli për bashkpunim akademik u nënshkrua nga Rektori i Universitetit Prof. Dr. Hussein Karaman dhe në emër të protokolit të Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Rektori Prof. Dr. Fadil Hoxha, gjatë nënshkrimit të protokolit për bashkëpunim akademik midis dy universiteteve ishte e pranishme dhe deputetja Bennur Karaburun nga Bursa nga palët e AK- parties. 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank