24
APR
2018

Simpoziumi i dytë ndërkombëtarë për shkencat sociale

Në periudhën 20-22 Prill Universiteti Ndërkombëtarë Vizion dhe Universiteti Goce Dellçev organizuan simpoziumin e dytë ndërkombëtarë për shkencat shoqërore.

Fjalimi u mbajt nga rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil Hoxha dhe Dr. Nexhati Demir përfaqësues i Universitetit Goce Dellçev si dhe Prof. Dr. Violeta Dimova dekan në fakultetin e psikologjisë.

Simpoziumi u ndoq nga pjesmarrës të shumtë që paraqitnin tema të ndryshme, si dhe interesimi i studentëve ishte gjithashtu i lartë.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank