11
NOV
2019

Shkrimtarë dhe ekspert i shkencave të sjelljes Ashkëm Kapëshmak zhvilloi konferencë në Universitetin Ndërkombëtarë Vision

Ndër kulmin e Universitetit Ndërkombëtar VISION, organizuar nga Këshilli Studentor dhe Klubi Studentor për këshillim psikologjik, shkrimtari i njohur dhe ekspert i shkencës së sjelljes Ashkëm Kapëshmak zhvilloi konferencë me temë ” Strategjia efektive e komunikimit dhe gjuhës së trupit”. Hapja e konferencës filloi nga Doc. Dr Hasan Oktay, i cili në fjalimin e tij veçanërisht theksoi lajmin e mirë që ndër kulmin e Universitetit do të vazhdojnë të organizohen këto lloj ngjarjesh nga Këshilli Studentor dhe Klubet Studentore. Në konferencë Ashkëm Kapëshmak diskutoi temat e mëposhtme, “Si funksionon truri ynë”, “Metodat e njohjes së njëri-tjetrit”, “Llojet e personaliteteve në ndërlidhje”, “Çfarë është gjuha e trupit”, “Dallimet në gjuhën e trupit” “,” Ndikimi përmes gjuhës së trupit”, i cili tërhoqi interesin e madh të studentëve. Në përfundim të programit nga Dekani i Fakultetit të Shkencave Sociale në Universitetin Ndërkombëtar VISION Doc. Dr Kalina Sotiroska Ivanoska në emër të Universitetit Ashkëm Kapëshmakut i ndau një plaketë mirënjohjeje.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank