23
APR
2018

Promovimi i librit të parë dhe revistës Vizion në Vizion

Dekani i fakultetit  juridik në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion publikoi librin e parë  Prof. Dr. Zoran Filipovski me titull ” Organizatat Ndërkombëtare ”  

Libri u prezantua nga Prof. Dr. Gjorgji Tonovski profesor në Universitetin Shtetëror në Manastir. 

Në emër të Universitetit numri katër i revistës shkencore ndërkombëtare Vizion u prezantua nga prorektori  Doc. Dr. Abdylmexhit Nuredini. 

Përfaqësuesit e Universitetit FON dhe UTMS ishin të pranishëm në këtë ngjarje.  

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank