15
APR
2019

NË BURSË U MBAJTË KONGRESI i 5 NDËRKOMBËTARË I BIZNESIT DHE EKONOMISË ICEB’19

Në mes të 11 dhe 13 Prill 2019 në qytetin e Bursës së Republikës së Turqis, në koordinim me Universitetin Bursa Uludag, të organizuar së bashku nga Universiteti Sakarya, Universiteti Xhelal Bajar, Universiteti Balikesir dhe Universiteti Ndërkombëtarë Vizion u mbajtë kongres ndërkombëtarë i biznesit dhe ekonomisë, në të cilën morën pjesë dhe delegacioni i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion.

Rektori Prof. Dr. Fadil Hoxha i cili mbajti një fjalim në hapjen e kongresit, tha se ai është i nderuar të jetë një nga aleatët e kongresit. Rektori theksoi se Universiteti Ndërkombëtarë Vizion ka një numër të madh bashkëpunimesh dhe në të ardhmen në të gjitha projektet shkencore dhe akademike