03
DEC
2019

Mes Universitetit Ndërkombëtarë Vizion dhe Universitetit Yskydar u nënshkrua protokol për bashkëpunim akademik

Universiteti Ndërkombëtar VISION mes bashkëpunimeve të shumëta nënshkroi dhe një tjetër bashkëpunim akademik të ri me Universitetin Yskydar i cili është një nga universitetet e njohur në Republikën e Turqisë.

Më 29 Nëntor 2019 (E Premte) u nënshkrua marrëveshja për bashkëpunim akademik në ambientet e Senatit të Universitetit Ndërkombëtar VISION. Rektori i Universitetit Yskydar Prof. Dr Nevzat Tarhan dhe Rektori i Universitetit Ndërkombëtar VISION Prof. Dr Fadil Hoxha theksuan se ky nënshkrim është vetëm fillimi dhe se bashkëpunimi akademik do të arrijë një nivel më të lartë.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank