26
OCT
2018

Medalje për shërbimet nga TÜRKSOY për Rektorin e Universitetit Ndërkombëtarë Vizion

Në kuadër të programit përkujtimor të TURKSOY-it me rastin e 90 vjetorit të lindjes së Xhengiz Ajtmanov, një shkrimtar i famshëm nga Kirgistani, si dhe 125 vjetori i përkujtimit të shkrimtarit Magxhan Xhumabaj nga Kazakistani, Universiteti Ndërkombëtarë Vizion si një mikëpritës në një organizata të përbashkët të realizuara nga viti 2015 e këtej. Me rastin e 25 vjetorit të themelimit të TURKSOY-it, për projektet dhe shërbimet në promovimin e kulturës turke, nga ana e TURKSOY-it rektorit të Universiteti Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil Hoxha u nderua me “ Medaljen për kontributin e kulturës turke “.