14
FEB
2018

KRYETARI I KOMUNËS SË GOSTIVARIT VIZITOI UNIVERSITETIN NDËRKOMBËTARË VIZION

Kryetari i komunës  Gostivarit Prof. Dr. Arben Taravari dhe delegacioni i tij zhvilluan vizitë zyrtare  Universitetin Ndërkombëtarë VIZION. 

Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion  Prof. Dr. Fadil Hoxha  dhe delegacioni i tij  e informuan delegacionin  e komunës rreth aktiviteteve  universitetit. 

Ndërkohë gjatë vizitës u diskutua dhe për projektet e përbashkëta  mund  zhvillohen   ardhmen mes komunës  Gostivarit dhe Universitetit Ndërkombëtarë VIZION. 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank