17
APR
2018

Konferencë psikologjike nga Prof. Dr. Ana FRITZHAND në Universitetin VIZION

Me ftesë të Universitetit Ndërkombëtarë VIZION, Prof. Dr. Ana FRITZHAND drejtoreshë e institutit për psikologji në fakultetin Filozofik ” Kirili dhe Metodi ” në Shkup mbajti konferencë me temë ” Zhvillimi mendor te të rinjtë ”.

Konferenca u ndoq nga bordi drejtues i Universitetit Ndërkombëtarë VIZION, mësimdhënësve dhe një numër i madh studentësh.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank