14
FEB
2018

KONFERENCA VEJSI “ ÜSKÜBI “ NË UNIVERSITETIN NDËRKOMBËTARË VIZION

Në sallën për konferenca në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion, ndërmjet Universitetit Ndërkombëtarë Vizion  dhe Institutit Junuz Emre Shkup në kuadër të bisedimeve organizuan konferencë të përbashkët  ku veç profesorëve universitar morën pjesë dhe një numër i madh i studentëve.

Konferenca u realizua nga Rektori i Universitetit Prof. Dr. Fadil Hoxha. Ndërsa nga drejtori i Institutit Junuz Emre  Dr. Shemsetin Sheker iu nda një certifikatë mirënjohjeje Prof. Dr. Fadil Hoxhës për prezentimin që realizoi.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank