18
MAR
2019

Instituti Balkan për Besim dhe Kulturë vizituan Universitetin Ndërkombëtarë Vizion

Më 14 Mars 2019 Universitetin Ndërkombëtarë Vizion vizituan Dr. Kosta Milkov dhe Nada Milkova, në emër të Institutit Balkanik për Besim dhe Kulturë. Mysafirët u mirëpritën nga Rektori Prof. Dr. Fadil Hoxha dhe Sekretari i përgjithshëm Mr.sc Vesna Poposka. Në mbledhje u diskutua për bashkëpunimin e mëtejshëm midis dy institucioneve. Në fund mysafirët dhuruan libra për universitetin.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank