Контакт

                         Контакт

Aдреса: Mајор Чеде Филипоски бр.1

                       1230 Гостивар

                       Р. Северна Maкедонија

  Тел: +389 42 222 325

  Факс: +389 42 222 326

  e-mail: info@vizyon.edu.mk

 

  1. Name *
    * Please enter your name
  2. Email *
    * Please enter a valid email address
  3. Message *
    * Please enter message