22
JAN
2019

Në VISION u hap Instituti për Studimet e Ballkanit “Erol Olçok”

Me rastin e 21 dhjetorit, ditën e alfabetit të gjuhës turke në Republikën e Maqedonisë, si dhe 5 vjetorin e themelimit të UNIVERSITETIT NDËRKOMBËTAR VIZION , dhe zyrtarisht u hap Instituti për Studime Ballkanike “Erol Olçok” i miratuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës
Continue Reading →
22
JAN
2019

Në VISION u hap Instituti Për Shkencave Sociale “Prof. Dr. Turan JAZGAN”

Me rastin e 21 dhjetorit, ditën e alfabetit të gjuhës turke në Republikën e Maqedonisë, si dhe 5 vjetorin e themelimit të UNIVERSITETIT NDËRKOMBËTAR VIZION , dhe zyrtarisht u hap Instituti për Shkenca Sociale “Prof. Dr. Turan JAZGAN “, i miratuar nga Ministria e Arsimit dh
Continue Reading →
20
JAN
2019

CEREMONIA E PARË E STUDENTËVE TË DIPLOMUAR TË UNIVERSITETIT VIZION

Në vitin e pestë të themelimit Universiteti Ndërkombëtar VIZION i dha të diplomuarit e parë. Në veçanti, të diplomuarit nga cikli i dytë i studimeve në Fakultetin e Drejtësisë dhe Arkitekturës në Universitetin Ndërkombëtarë VIZION ishin të diplomuarit e parë që përjetonin lumturinë e
Continue Reading →
03
DEC
2018

Në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion u mbajtë konferenca për psikologjin

Më 30 Nëntorë 2018, në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion, u mbajtë një panel “PNEI” me temë “ Perspektiva Psikologjike Neuro Endokrine Imunologjike në Edukimin Psikologjik “. Paneli u ndoq nga Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil Hoxha dhe kryetari i komunës s
Continue Reading →
03
DEC
2018

Në “ Ditët e Psikologjisë “

Më 20 Nëntorë 2018, “ Ditët e psikologjisë “ u mbajtën në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion.
Continue Reading →
03
DEC
2018

Më 10 Nëntorë studentët e Universitetit Ndërkombëtarë Vizion në vizitë tek muzeumi i Ataturkut

Më 10 Nëntorë 2018 në Muzeun Ataturk në Manastir, një delegacion studentor me më shumë se 200 studentë nga Universiteti Ndërkombëtarë Vizion, së bashku me disa punonjës akademik, morën pjesë në përkujtimin e Ataturkut. Universiteti Ndërkombëtarë Vizon tradicionalisht merr pjesë në kët
Continue Reading →
26
OCT
2018

Medalje për shërbimet nga TÜRKSOY për Rektorin e Universitetit Ndërkombëtarë Vizion

Në kuadër të programit përkujtimor të TURKSOY-it me rastin e 90 vjetorit të lindjes së Xhengiz Ajtmanov, një shkrimtar i famshëm nga Kirgistani, si dhe 125 vjetori i përkujtimit të shkrimtarit Magxhan Xhumabaj nga Kazakistani, Universiteti Ndërkombëtarë Vizion si një mikëpritës në një
Continue Reading →
24
SEP
2018

Bennur Karaburun deputete nga Bursa nga palët e AK-partisë vizitoi Universitetin Ndërkombëtarë Vizion

Në kuadër të vizitës së instuticioneve dhe organizatave të ndryshme në Maqedoni, znj Bennur Karaburun, deputete nga Bursa nga partia në pushtet vizitoi Universitetin Ndërkombëtarë Vizion. Gjatë vizitës u takua me Rektorin e Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil Hoxha, ku
Continue Reading →
24
SEP
2018

U nënshkrua protokol për bashkëpunim akademik mes universiteteve Rexhep Taip Erdogan dhe Universitetit Ndërkombëtarë Vizion

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion njëkohësisht vazhdon aktivitetet shumdrejtuese me universitete të ndryshme të respektuara për të ndërtuar një urë midis kulturave dhe për të forcuar bashkëpunimin akademik me universitete tjera. Universiteti Ndërkombëtarë Vizion nënshkroi protokol për
Continue Reading →
14
AUG
2018

Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion vizitoi Universitetin Jalova

Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof.Dr. Fadil Hoxha vizitoi rektorin e Universitetit Jalova Prof.Dr. Suad Xhebexhi në zyrën e tij. Në takim u diskutua bashkpunimi akademik midis dy institucioneve.
Continue Reading →