06
MAY
2019

NË UNIVERSITETIN NDËRKOMBËTARË VIZION U MBAJTË SIMPOZIUMI I 24-TË NDËRKOMBËTARË MBI KULTURËN TURKE

Më 3 Maj 2019 e premte në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion në kuadër të Festivalit të 28- të të festimit të pranverës HID BAH SHEN FEST, u mbajtë simpoziumi i 24-të ndërkombëtarë mbi kulturën dhe artin Turk. Simpoziumi u ndoq nga këshilltari kryesorë i Presidentit të Republikës së T
Continue Reading →
15
APR
2019

NË BURSË U MBAJTË KONGRESI i 5 NDËRKOMBËTARË I BIZNESIT DHE EKONOMISË ICEB’19

Në mes të 11 dhe 13 Prill 2019 në qytetin e Bursës së Republikës së Turqis, në koordinim me Universitetin Bursa Uludag, të organizuar së bashku nga Universiteti Sakarya, Universiteti Xhelal Bajar, Universiteti Balikesir dhe Universiteti Ndërkombëtarë Vizion u mbajtë kongres ndërkombët
Continue Reading →
15
APR
2019

U NËNSHKRUA BASHKËPUNIM SHKENCOR DHE AKADEMIK NDËRMJET UNIVERSITETEVE BURSA ULUDAG DHE VIZION

U nënshkrua protokoll shkencor dhe akademik ndërmjet rektorit të Universitetit Bursa Uludag Prof. Dr. Jusuf Ulxhaj dhe rektorit të Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil Hoxha. Në takimin e mbajtur në rektorat të Universitetit Bursa Uludag morën pjesë dhe akademikë të tjer
Continue Reading →
25
MAR
2019

U THEMELUA KONFERENCA E INSTITUCIONEVE PRIVATE TË ARSIMIT TË MAQEDONISË VERIORE NË “VIZION”

Më 21.03.2019 në hapësirat e Universitetit Ndërkombëtarë Vizion në Gostivar u mbajtë  konferenca e Rektorëve të institucioneve private të arsimit të lartë të Republikës së Maqedonisë Veriore, si një organ për zhvillimin e bashkëpunimit të ndërsjelltë në fushën e arsimit të lartë dhe p
Continue Reading →
19
MAR
2019

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion dhe Universiteti Ndërkombëtarë Balkan nënshkruan protokoll për bashkëpunim

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion për të përforcuar bashkëpunimet akademike vazhdon bashkëpunimin me universitete të ndryshme me vlera të larta. Me 15 Mars 2019 në ambientet e Universitetit Ndërkombëtarë Vizion u nënshkrua protokol për bashkëpunim nga Rektori i Universitetit Ndërkombë
Continue Reading →
18
MAR
2019

Instituti Balkan për Besim dhe Kulturë vizituan Universitetin Ndërkombëtarë Vizion

Më 14 Mars 2019 Universitetin Ndërkombëtarë Vizion vizituan Dr. Kosta Milkov dhe Nada Milkova, në emër të Institutit Balkanik për Besim dhe Kulturë. Mysafirët u mirëpritën nga Rektori Prof. Dr. Fadil Hoxha dhe Sekretari i përgjithshëm Mr.sc Vesna Poposka. Në mbledhje u diskutua për ba
Continue Reading →
18
MAR
2019

U Nënshkrua Marrëveshje Bashkëpunimi ndërmjet Universitetit Ndërkombëtarë Vizion dhe Komunës në Qendrën Zhupa

Më 13 Mars 2019 në hapsirat e Komunës në Qendrën Zhupa u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi në fushën e arsimit, kulturës dhe artit ndërmjet Rektorit të Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil Hoxha dhe Kryetarit të Komunës Qendra Zhupa Mr. Arijan Ibrahim. Në mbledhje morrë
Continue Reading →
18
MAR
2019

Universiteti Ndërkombëtarë Vizion, Instituti Junus Emre Shkup dhe Komuna e Qendrës Zhupa organizuan koncert të përbashkët

Më 13 Mars 2019 në Komunën e Qendrës Zhupa, sollën korin dhe solistët e KORIT TË QENDRËS EDUKATIVE TË KADIKOJIT nga Republika e Turqisë. Në koncert morrën pjesë Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion Prof. Dr. Fadil Hoxha, Ministri pa resor në Republikën Veriore të Maqedonisë El
Continue Reading →
17
MAR
2019

NËNSHKRUAR KONTRATË PËR BASHKËPUNIMIN AKADEMIK MES VIZIONI DHE UNIVERSITETI SLAVIAN “G.R.DERJAVIN”

Me date 13.03.2019 në hapsirat e Universitetit Ndërkombëtarë Slavijan “G.R. DERZHAVIN “u nënshkrua një marrëveshje bilaterale me Universitetin Ndërkombëtarë Vizion me qëllim të thellimit të bashkëpunimit dhe shkëmbimit të përvojave dhe ideve. Delegacioni i Universitetit Ndërkombëtarë
Continue Reading →
13
FEB
2019

NGUSHËLLIME DHE DITË ZIE

Me rastin e aksidentit trafik të rëndë në të cilën humbën jetën 14 viktima – bashkëqytetarët tanë. Univerziteti Ndërkombëtar VIZIONI , 14 Shkurt Shpallë ditë zie dhe shpreh ngushëllime të thellta për familjet e personave që humben jetën ne aksidentin tragjik. 14 Shkurt (E Enjte)
Continue Reading →