26
NOV
2019

Departamenti i Këshillit Psikologjik në Universitetin Ndërkombëtar VISION zhvilloi punëtori me temë “Dhuna ndërgjenerative”

Me rastin e Ditëve të Psikologjisë në vitin 2019, Dhoma e Psikologëve të Republikës së Maqedonisë Veriore organizon aktivitete për promovimin e psikologut si profesion dhe psikologjisë në tërësi, me moton “Le të flasim për dhunë të dukshme dhe të fshehur” me qëllim të përm
Continue Reading →
26
NOV
2019

Në Universitetin Ndërkombëtarë Vision u mbajtë “Ceremonia e ndarjes të titujve akademik “

Më 14 nëntor 2019 (e enjte) në orën 12:45 në Sallën e Universitar Ndërkombëtar VISION u mbajtë ceremonia e ndarjes solemne të titujve akademik. Dy tituj profesorë dhe 8- të tituj doçent, u ndanë gjithësej 10 tituj akademik për stafin që punojnë në Universitetin Ndërkombëtar VISION. Ce
Continue Reading →
25
NOV
2019

Studentë nga 6-të shtete të ndryshme vizituan Universitetin Ndërkombëtarë VISION në kuadë të ERASMUS-IT +

Më 14 nëntor 2019, në Universitetin Ndërkombëtar Vision, së bashku me Koordinatorin Erasmus Dimçe Mickoski, u mbajt një vizitë pune dhe takim i një grupi prej 30 studentësh nga Maqedonia, Turqia, Qipro, Polonia, Italia dhe Spanja, 6 -të shtete evropiane. Vizita u financua nga projekti
Continue Reading →
25
NOV
2019

Mbrojtje e tezës master në Universitetin Ndërkombëtarë VIZION

Në Universitetin tonë në kuadër të Fakultetit të Shkencave Sociale, Hajul Imeri, i cili mbaroi studimet master, mbrojti tezën e tij me titull “Personaliteti dhe Mendimi Moral” më 12 nëntor 2019. Teza u zhvillua nën mentorimin e Prof. Dr Abdulmexhit Nuredin, i cili së bashk
Continue Reading →
24
NOV
2019

Universiteti Ndërkombëtar Vision dhe Universiteti Gaziantep nënshkruajtën protokol për Bashkëpunim Akademik

Universiteti Ndërkombëtar VISION vazhdon njëkohësisht të zhvillojë bashkëpunimet akademike me universitete të ndryshme të njohura, duke shtuar edhe një tjetër bashkëpunim të ri. Më 08 nëntor 2019 (e Premte) u nënshkrua protokolli për bashkëpunim akademik mes Universitetit Ndërkombëtar
Continue Reading →
23
NOV
2019

Universiteti ynë mori pjesë në mledhjen e Vlerësimit të Arsimit të Lartë

Më 21 Mars 2019 nën kujdesin e Universitetit Ndërkombëtar VISION, u krijua “Bordi i Rektorëve të Universiteteve Private” të cilët mbajtën mbledhjen e radhës në ambientet e Universitetit Evropian. Me pjesëmarrjen e Ministrit të Arsimit të Maqedonisë, në takim u diskutuan çështje që lid
Continue Reading →
12
NOV
2019

Aktiviteti i studentëve të Universitetit Ndërkombëtarë Vision për nder të Ataturk-ut 10 Nëntori

Nën udhëheqjen e Këshillit Studentor të Universitetit Ndërkombëtar VISION, më 10 nëntor në gjimnazin ushtarak Manastir me respekt u përkujtua 81 vjetori i vdekjes së themeluesit të Republikës së Turqisë, Mustafa Kemal Ataturk. Në Muzeun Ataturk Manastir u organizua “Program përk
Continue Reading →
11
NOV
2019

Shkrimtarë dhe ekspert i shkencave të sjelljes Ashkëm Kapëshmak zhvilloi konferencë në Universitetin Ndërkombëtarë Vision

Ndër kulmin e Universitetit Ndërkombëtar VISION, organizuar nga Këshilli Studentor dhe Klubi Studentor për këshillim psikologjik, shkrimtari i njohur dhe ekspert i shkencës së sjelljes Ashkëm Kapëshmak zhvilloi konferencë me temë ” Strategjia efektive e komunikimit dhe gjuhës së
Continue Reading →
11
NOV
2019

Kongresi 17-të i Shkencave Sociale të Botës Ndërkombëtare Turke – Istambul

Kongresi i 17-të i Shkencave Sociale të Botës Ndërkombëtare Turke u mbajt në Istanbul mes 30 Tetorit dhe 01 Nëntorit. Nga Universiteti Ndërkombëtar VISION mori pjesë Rektori Prof. Dr Fadil Hoxha, Pro-Rektori Prof. Dr Abdulmecit Nuredin dhe Prorektori Prof. Dr Mensur Nuredin. Në kongre
Continue Reading →
11
NOV
2019

Kongresi i 9 -të Ndërkombëtarë i Shkencave Sociale të Ballkanit – Kushadasi

Kongresi i 9-të Ndërkombëtarë i Shkencave Sociale të Ballkanit u organizua në Kushadasi më 26 dhe 27 Tetor në Turqi, si rezultat i bashkëpunimit mes Universitetit Izmir Bakircaj, Universitetit Nishantashi, Universitetit Ndërkombëtar VISION, TÜBAV dhe TURDAY. Përfaqësuesit e Universite
Continue Reading →