03
DEC
2019

Prof. Dr Nevzat Tarhan zhvilloi konferencë në Universitetin Ndërkombëtarë Vision

Organizuar nga Këshilli Studentor dhe Klubi i Studentëve të Këshillit Psikologjik në Universitetin Ndërkombëtar VISION, Rektori i Universitetit Yskydar Prof. Dr Nevzat Tarhan zhvilloi konferencë me temë “Psikologjia Pozitive”. Hapjen e konferencës e filloi Rektori i Univer
Continue Reading →
03
DEC
2019

Mes Universitetit Ndërkombëtarë Vizion dhe Universitetit Yskydar u nënshkrua protokol për bashkëpunim akademik

Universiteti Ndërkombëtar VISION mes bashkëpunimeve të shumëta nënshkroi dhe një tjetër bashkëpunim akademik të ri me Universitetin Yskydar i cili është një nga universitetet e njohur në Republikën e Turqisë. Më 29 Nëntor 2019 (E Premte) u nënshkrua marrëveshja për bashkëpunim akademi
Continue Reading →
03
DEC
2019

Turneu i 5-të tradicional i shahut organizohet në Universitetin Ndërkombëtarë VISION

Me 26-27 Tetor 2019 në Universitetin Ndërkombëtar VISION në Katin e 3-të në zonën e ekspozitës, u zhvillua turneu i 5-të Tradicional i Shahut. Rektori i Universitetit Ndërkombëtar VISION Prof. Dr Fadil Hoxha, i cili hapi turneun, në fjalimin e tij shtoi se: “Qëllimi ynë ishte t&
Continue Reading →
03
DEC
2019

Në kuadër të ditëve të psikologjisë në Universitetin Ndërkombëtar VISION, organizohet një panel studentësh me temën “Dhuna Ndër gjenerative”

Nën kujdesin e Dhomës së Psikologëve të Republikës së Maqedonisë Veriore, u organizuan Ditët e Psikologjisë 2019, dhe në këtë aksion mori pjesë edhe Universiteti Ndërkombëtar Vizion nën moton “Më afër psikologëve”. Në këtë kontekst, të Martën 26 Nëntor 2019 në Gostivar u m
Continue Reading →
03
DEC
2019

Zyra për regjistrime e Universitetit Ndërkombëtarë VISION në Istanbul

Zyra për regjistrime e Universitetit Ndërkombëtarë VISION në Istanbul. Universiteti Ndërkombëtar VISION vazhdon aktivitetet e tij multifunksionale në fushën e arsimit, trajnimit dhe promovimit. Në vitin akademik 2019-2020, përveç investimeve të reja laboratorike dhe teknologjike, akti
Continue Reading →
26
NOV
2019

Departamenti i Këshillit Psikologjik në Universitetin Ndërkombëtar VISION zhvilloi punëtori me temë “Dhuna ndërgjenerative”

Me rastin e Ditëve të Psikologjisë në vitin 2019, Dhoma e Psikologëve të Republikës së Maqedonisë Veriore organizon aktivitete për promovimin e psikologut si profesion dhe psikologjisë në tërësi, me moton “Le të flasim për dhunë të dukshme dhe të fshehur” me qëllim të përm
Continue Reading →
26
NOV
2019

Në Universitetin Ndërkombëtarë Vision u mbajtë “Ceremonia e ndarjes të titujve akademik “

Më 14 nëntor 2019 (e enjte) në orën 12:45 në Sallën e Universitar Ndërkombëtar VISION u mbajtë ceremonia e ndarjes solemne të titujve akademik. Dy tituj profesorë dhe 8- të tituj doçent, u ndanë gjithësej 10 tituj akademik për stafin që punojnë në Universitetin Ndërkombëtar VISION. Ce
Continue Reading →
25
NOV
2019

Mbrojtje e tezës master në Universitetin Ndërkombëtarë VIZION

Në Universitetin tonë në kuadër të Fakultetit të Shkencave Sociale, Hajul Imeri, i cili mbaroi studimet master, mbrojti tezën e tij me titull “Personaliteti dhe Mendimi Moral” më 12 nëntor 2019. Teza u zhvillua nën mentorimin e Prof. Dr Abdulmexhit Nuredin, i cili së bashk
Continue Reading →
24
NOV
2019

Universiteti Ndërkombëtar Vision dhe Universiteti Gaziantep nënshkruajtën protokol për Bashkëpunim Akademik

Universiteti Ndërkombëtar VISION vazhdon njëkohësisht të zhvillojë bashkëpunimet akademike me universitete të ndryshme të njohura, duke shtuar edhe një tjetër bashkëpunim të ri. Më 08 nëntor 2019 (e Premte) u nënshkrua protokolli për bashkëpunim akademik mes Universitetit Ndërkombëtar
Continue Reading →
23
NOV
2019

Universiteti ynë mori pjesë në mledhjen e Vlerësimit të Arsimit të Lartë

Më 21 Mars 2019 nën kujdesin e Universitetit Ndërkombëtar VISION, u krijua “Bordi i Rektorëve të Universiteteve Private” të cilët mbajtën mbledhjen e radhës në ambientet e Universitetit Evropian. Me pjesëmarrjen e Ministrit të Arsimit të Maqedonisë, në takim u diskutuan çështje që lid
Continue Reading →