29
APR
2016

Universiteti Ndërkombëtar VIZION kremtoi 1000 vjetorin e lindjes së Jusuf Has HAXHIB’it

Me rastin e kremtimit të 1000 vjetorit që nga lindja e dijetarit të madh turk Yusuf Has HAXHIB, Universiteti Ndërkombëtar VIZION së bashku me Ministrinë e Kulturës dhe Turizmit të R. Turqisë, TIKA dhe TURKSOJ, më 25.04.2016 organizoi një simpozium shkencor në sallën solemne të Univers
Continue Reading →
16
MAR
2016

Protokol për bashkpunim midis Univerziteteve UTMSH dhe VIZION

UTMSH (Univerziteti për Turizëm dhe Biznes) në Shkup dhe Univerziteti Ndërkombëtar VIZION në Gostivar nënshkruajtën protokol bashkpunimi. Protokoli u nënshkruajtë nga ana e Rektorit të Univerzitetit për Turizëm dhe Biznes Prof.Dr. Ace MILENKOVSKI dhe Rektori i Univerzitetit Ndërkombët
Continue Reading →
13
MAR
2016

Përvjetori i themelimit të Universitetit Ndërkombëtar VIZION

Më datë 21 dhjetor një rast i përbashkët festoi vitin e parë të përvjetorit të Universitetit Ndërkombëtar VIZION dhe në Ditën e mësimdhënies turke në Maqedoni. Në mesin e mysafirëve të ftuar në manisfestim ishin: Sekretari i Ambasadës së Republikës së Turqisë në Shkup, Z. Jusuf Zija K
Continue Reading →
19
JAN
2016

VIZION’i Organizator i Kongresit Ndërkombëtar për Ekonomi dhe Biznes – ICEB’15

Universiteti Ndërkombëtar VIZION  në Gostivar është organizator i Kongresit Ndërkombëtar për Ekonomi dhe Biznes – ICEB’15, në temën: “Trendet e reja ekonomike dhe mundësitë e biznesit” e cila u mbajt me datë 10-14 qershor të vitit 2015 në Gostivar Maqedoni. Në organi
Continue Reading →
04
OCT
2015

SHPALLJE PËR MAGJISTRATURË

Universiteti Ndërkombëtar Vizion e vazhdon  regjistrimin për magjistraturës.  
Continue Reading →
22
JUN
2015

Delegacioni i Univerzitetit Ndërkombëtar VIZION, në vizitë ne Ankara

Në Ankara u vizitua Deputetja e PDZH   të Kuvendit të Madh Kombëtar të  Turqisë Znj Gylaj Daljan Delegacioni i Univerzitetit Ndërkombëtar VIZION, duke vizituar Në Ankara Deputeten e Partisë së Drejtësisë dhe Zhvillimit të Kuvendit të Madh Kombëtar të Turqisë Znj Gylaj Daljan e prezent
Continue Reading →