28
JUN
2017

NË UNIVERSITETIN NDËRKOMBËTARË VIZION U ORGANIZUA SHFAQE “ BI DOLU MEDYA “

Universiteti Ndërkombëtarë VIZION  dhe Xhevahir Holding së bashku organizuan shfaqen “ BI DOLU MEDYAA”. Shfaqen e udhëhoqi moderatori i TGRT HABER ( kanal televiziv Turk ), z. Mehmet AJDIN, dhe DJ i TRT FM ( radio rrjeti i Turqisë), z. Ajhan GYNGOR i njohur si Hoop Dedic Ajhan. Në shf
Continue Reading →
21
JUN
2017

U ORGANIZUA ICEB-3 KONGRESI I TRETË NDËRKOMËTARË I BIZNESIT DHE EKONOMISË

Gjat periudhës nga 22-23 Maj 2017 në Novi Sad, Republikën e Srbisë nga Universiteti Ndërkombëtarë VIZION, Universiteti Shtetëror Sakarija, Universiteti Xhelal Bajar në Manisa, dhe Universiteti Edukons në Novi Sad u organizua ICEB-3 kongresi i tretë ndërkombëtarë i biznesit dhe ekonomi
Continue Reading →
16
MAY
2017

DELEGACIONI I UNIVERSITETIT NDËRKOMBËTARË VIZION MORI PJESË NË SIMPOZIUMIN E IV NDËRKOMBËTARË PËR HULUMTIM NË BOTËN TURKE

Prorektori për arsim, dhe bashkëpunim ndërkombëtarë Doc. Dr. Abdylmexhit Nuredin, së bashku me delegacionin nga 26 deri 28 Prill 2017 mori pjesë në simpoziumin e IV ndërkombëtarë për hulumtim në botën Turke, në Universitetin “ Omer Halisdemir “ në Nigde, Republikën e Turqisë. Simpoziu
Continue Reading →
30
MAR
2017

UNIVERSITETI NDËRKOMBËTARË VIZION NË SHFAQEN „OTTHELLO“

Me 27 Mars ditës botërore të teatrit, teatri Turk në Shkup me 28 Mars për të katërtën herë veçanërisht për studentët e Universitetit Ndërkombëtarë VIZION  realizoi shfaqen „OTTHELLO“. Në shfaqen përveç studentëve morën pjesë dhe Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë VIZION  Prof. Dr.
Continue Reading →
30
MAR
2017

Fushata e 2. dhurimit të gjakut në Univerzitetin Ndërkombëtar VIZION 2017

Univerziteti Ndërkombëtar VIZION së bashku me Shtëpin e Shëndetit dhe Kruqin e Kuq në Gostivar me datë 23 Mars 2017  si vitin e kaluar njejtë edhe këtë vitë për së dyti herë organizoi një fushatë për dhurimin  e gjakutë në hapsirat e Univerzitetit Nderkombëtar VIZION
Continue Reading →
21
MAR
2017

U NËNSHKRUA PROTOKOL PËR BASHKPUNIM NDËRMJET VIZION DHE XHEVAHIR HOLDING

Ndërmjet Xhevahir Holding si një investitor i huaj i cili ndryshon strukturën e Shkupit dhe Universitetin Ndërkombëtarë Vizion, si një vale e re në arsimin e lartë, nënshkruan një protokoll për bashkëpunim. Xhevahir Holding i njohur lokalisht në Turqi, në përgjithësi Lindjen e Mesme,
Continue Reading →
14
MAR
2017

Në VIZION u mbajtë Konferencë me Temë Këshilla Psikologjike dhe Udhëzime

Me datë 10 Mars 2017 në Univerzitetin Ndërkombëtarë VIZION u mbajtë konferencë me temë : „Këshilla psikologjike dhe udhëzime“. Në kornizën e konferencës Prof. Dr. Mehmet Engin DENIZ , Dekan i Univerzitetit Jëldëz Teknik nga Stambolli, Repubika e Turqisë  shpërndau informacione të rënd
Continue Reading →
23
DEC
2016

UNIVERZITETI NDËRKOMBËTAR VIZION FESTOI DY VJETORIN E THEMELIMIT TË TIJ

Me rastin e dy vjetorit të themelimit të Univerzitetit Ndërkombëtar VIZION, 50 vjetori i themelimit të shkollës së mesme “GOSTIVAR’’- dhe 21 dhjetori dita e Arsimit në gjuhën Turke në R.Maqedonisë.Në objektin e Univerzitetit u organizua një ceremoni solemne . Në manifestimin morën pje
Continue Reading →
02
DEC
2016

UNIVERZITETI NDËRKOMBËTAR VIZION NË MËNYRË SOLEMNE NDAU BURSA DHE MIRËNJOHJE PËR STUDENTËT E DALLUAR

Univerziteti Ndërkombëtar VIZION shpërbleu studentët e dalluar të vitit Akademik 2015/2016 duke ndarë bursa për studimet e vitit Akademik 2016/2017 dhe mirënjohje për kontributet në vitin Akademik2015/2016. Bursat për studime të vitit 2016/2017 i shpërndau Rektori i Univerzitetit Ndër
Continue Reading →
14
NOV
2016

PËRKUJTOHET 78-VJETORI I NDARJES NGA JETA TË MUSTAFA KEMAL ATATURK

10 Nëntori është nënvizuar me rastin  e 78 vjetorit të ndarjes nga jeta të themeluesit  të Republikës së Turqisë ,Mustafa Kemal Ataturk në muzeumin e Manastirit Liseu Ushtarak. Përkujtimorja filloi afër përmendores së Ataturk në Muzeumin Liseu Ushtarak .Në cermoninë përkujtimore fiks
Continue Reading →