10
NOV
2019

Simpozium që do të lërë një shenjë historike

Rektori i Universitetit Ndërkombëtar VISION Prof. Dr Fadil Hoxha ishte mysafir në emision të drejtë për drejtë ku foli për “Simpoziumin që do të lërë një gjurmë historike” të organizuar nga 28-të Festivali i Pranverës Hidirles TRT-Turk. Programi “Simpoziumi që do të lëjë g
Continue Reading →
14
AUG
2018

Kongresi i 4- të ndërkombëtarë për ekonomi dhe biznes „ ICEB 18“ u mbajt në Hungari

Kongresi i 4- të ndërkombëtarë për ekonomi dhe biznes „ ICEB 18“  u mbajt në  Hungari.  Në kongres morën pjesë rektorët, dekanët dhe stafi akademik nga universitetet: Universiteti Ndërkombëtar VIZION, Universiteti Uludag, Universiteti Manisa Xhelal Bayar, Universiteti Sakaria dhe Univ
Continue Reading →
10
MAY
2018

U organizua simpoziumi i 23- të ndërkombëtarë i kulturës Turke

Në kuadër të simpoziumit tradicional 27 HID- BAH- SHEN-FEST, u organizua simpoziumi i 23-të ndërkombëtarë i kulturës turke në mes të Këshillit të kërkimeve të kulturës Turke dhe Universitetit Ndërkombëtarë Vizion. Universiteti Ndërkombëtarë Vizion ka qenë pjesëmarës vazhdimisht në tre
Continue Reading →
05
APR
2018

Concerti Nevruz në VISION

Në kuadër të manifestimit “ Nevruz “ si njoftim për ardhjen e pranverës nën kujdesin e Ambasadës  së Republikës së Turqisë  – Shkup në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion dhe Organizatën Ndërkombëtare Turke për kulturën ( TURKSOY ) në pallatin e kulturës u mbajt koncert me moton
Continue Reading →
14
MAR
2018

Konferencë në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion e titulluar Ataturk

Në kuadër të programit të organizuar në Maqedoni me rastin e shënimit të 10 vjetorit të themelimit të televizionit Tek Rumeli me 11. Mars. 2018 në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion u organizua konferencë e titulluar Ataturk në të cilën morën pjesë Prof. Dr. Xhezmi Eraslan kryetarë i 
Continue Reading →
14
FEB
2018

KONFERENCA VEJSI “ ÜSKÜBI “ NË UNIVERSITETIN NDËRKOMBËTARË VIZION

Në sallën për konferenca në Universitetin Ndërkombëtarë Vizion, ndërmjet Universitetit Ndërkombëtarë Vizion  dhe Institutit Junuz Emre Shkup në kuadër të bisedimeve organizuan konferencë të përbashkët  ku veç profesorëve universitar morën pjesë dhe një numër i madh i studentëve. Konfe
Continue Reading →
14
FEB
2018

KRYETARI I KOMUNËS SË GOSTIVARIT VIZITOI UNIVERSITETIN NDËRKOMBËTARË VIZION

Kryetari i komunës së Gostivarit Prof. Dr. Arben Taravari dhe delegacioni i tij zhvilluan vizitë zyrtare në Universitetin Ndërkombëtarë VIZION.  Rektori i Universitetit Ndërkombëtarë Vizion  Prof. Dr. Fadil Hoxha  dhe delegacioni i tij  e informuan delegacionin  e komunës rreth aktivi
Continue Reading →
20
DEC
2017

AMBASADORJA E R.TURQISË NË VIZITË ME RASTIN E 3 VJETORIT TË THEMELIMIT TË VIZION

Në programën e posaçme përgaditur me rastin e 3 vjetorit të themelimit të Universitetit Ndërkombëtarë Vizion dhe 21 Dhjetorë dita e Arsimit Turk në R.Turqisë, përveç Ambasadores së R.Turqisë në Shkup znj.Tylin Erkal KARA, morën pjesë dhe nënsekretari i Ambasadores z. Murat Sumer dhe d
Continue Reading →
26
NOV
2017

U NËNSHKRUA MARRËVESHJA PËR BASHKËPUNIM  ME  UNIVESITETIN SHTETËROR TË EKONOMISË  NË  BAKU, AZERBEJXHAN

Rektori i Universitetit Ndërkombëtar Vizion, prof. d-r. Fadil Hoxha së bashku me prorektorët  doc.d-r  Hasan Oktaj dhe doc.d-r Abdylmexhit Nuredin është në vizitë zyrtare në Baku, Azerbejxhan. Në kuadër të vizitës u nënshkrua një marrëveshje bashkëpunimi në fushën e arsimit të lartë m
Continue Reading →
16
OCT
2017

II. KONGRESI NDËRKOMBËTAR MEDITERAN PËR SHKENCAT SOCIALE (MECAS II-2017)

Në periudhën prej 10 deri 11 tetor 2017, në Ohër, Republikën e Maqedonisë u mbajt Kongresi i Dytë Ndërkombëtar Mediteran i Shkencave Sociale, i organizuar nga Universitetit Ndërkombëtar Vizion. Në kongres morën pjesë 17 universitete nga 6 shtete të ndryshme. Në këtë kongres, pjesëmarr
Continue Reading →