31
DEC
2019

LAJMËRIM

Pershkak të vitit rri dhe pushimet dimrore Universiteti Ndërkombëtar Vizion nuk dotë punoj prej datës 30.12.2019 deri me datën 19.01.2020.
Continue Reading →
24
FEB
2017

KREMTIM ME RASTIN E AKREDITIMIT NGA KËSHILLI PËR ARSIM TË LARTË NGA REPUBLIKA E TURQISË

UNIVERSITETI NDËRKOMBËTARË VISION MORI AKREDITIM NGA KËSHILLI I ARSIMIT TË LARTË NGA REPUBLIKA E TURQISË Bordi i Këshillit për Arsim të Lartë nga Republika e Turqisë (YÖK), në mbledhjen e mbajtur më 22.02.2017 miratoi vendimin për akreditimin e Universitetit Ndërkombëtarë Vision me nr
Continue Reading →
13
MAR
2016

Përvjetori i themelimit të Universitetit Ndërkombëtar VIZION

Më datë 21 dhjetor një rast i përbashkët festoi vitin e parë të përvjetorit të Universitetit Ndërkombëtar VIZION dhe në Ditën e mësimdhënies turke në Maqedoni. Në mesin e mysafirëve të ftuar në manisfestim ishin: Sekretari i Ambasadës së Republikës së Turqisë në Shkup, Z. Jusuf Zija K
Continue Reading →
17
JAN
2016

Kongresi Ndërkombëtar për Student

 “Ndërmarrësia, Inovacioni dhe Bashkëpunimet Strategjike brenda Mjedisit Global Kompetitiv” Entrepreneurship, Innovation and Strategic Collaborations within the Globally Competitive Environment  Conference Date / Data e Kongresit: Abstract Submission / Afati i dorëzimit të abstraktit:
Continue Reading →
04
OCT
2015

SHPALLJE PËR MAGJISTRATURË

Universiteti Ndërkombëtar Vizion e vazhdon  regjistrimin për magjistraturës.  
Continue Reading →
15
FEB
2015

Kongresi Ndërkombëtar për Ekonomi dhe Biznes

10 – 14 qershor 2015. Në hapsirat e Universitetit tonë, në bashkëpunim me Universitetin Sakarya dhe Universitetin Celal Bayar, organizohet Kongresi i Parë Ndërkombëtar për Ekonomi dhe Biznes.
Continue Reading →
01
JAN
2015

İVU Hakkında

Uluslararası Vizyon Üniversitesi Balkanlar’da eğitim dili Türkçe olan ilk üniversitedir.Ÿ Uluslararası Vizyon Üniversitesi’nin tüm Lisasn ve Yüksek Lisans  proğramları bolonya süreci ve EKTS sistemine uygun müfredatları içermektedir. Uluslararası Vizyon Üniversitesi’nden mezun olanlar
Continue Reading →