01
JAN
2020

Ambasadori i sapoemëruar i Republikës së Turqisë në Shkup, z. Hasan Mehmet Sekizcok

Ambasadori i sapoemëruar i Republikës së Turqisë në Shkup, z. Hasan Mehmet Sekizcok, në Rezidencën e Ambasadës, mirëpriti Rektorin e Universitetit Ndërkombëtar Vizion Prof. Dr Fadil Hoxha, dhe Prorektorin, Prof. Dr Hasan Oktay. Gjatë takimit, ata shkëmbyen informacione mbi themelimin, funksionimin dhe kurrikulën e Universitetit.