16
FEB
2018

ПОТПИШАНИ ПРОТОКОЛ ЗА АКАДЕМСКА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ УНИВЕРЗИТЕТОТ НА БАЈБУРТ Р. ТУРЦИЈА И ВИЗИОН

Во насока на градење и развивање на  мостови меѓу културите како и зајакнување на  академската соработка Меѓународниот Универзитетот ВИЗИОН продолжува да соработува со реномирани Универзитети ширум светот,. 

На свечениот чин беше потпишан протокол за академска соработка помеѓу Универзитетот Бајбурт, еден од реномираните универзитети во Р. Турција и Меѓународниот Универзитет ВИЗИОН. 

Во име на универзитетот  Бајбурт почитуван ректор Проф. Д-р Селчук Џошкун и ректорот на Меѓународниот универзитет ВИЗИОН Проф. Д-р Фадил Хоџа  потпишаа протокол за академска соработка помеѓу двете универзитети

 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank