18
MAR
2019

МЕЃУНАРОДНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВИЗИОН И МЕЃУНАРОДНИОТ БАЛКАНСКИ УНИВЕРЗИТЕТ ПОТПИШАА ПРОТОКОЛ ЗА СОРАБОТКА

Меѓународниот Универзитет Визион за да ги зајакне своите академски соработки го продолжува соработката со разни и ценети универзитети.

На 15 Март 2019 година, во просториите на Меѓународниот Универзитет Визион потпишан е протокол за соработка со Меѓународниот Балкански Универзитет. Протоколот беше потпишан од страна на ректорот на Меѓународниот Универзитет Визион проф. д-р Фадил Хоџа и ректорот на Меѓународниот Балкански Универзитет проф. д-р Мехмед Дурсун Ердем

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank