05
SEP
2019

МЕЃУНАРОДЕН УНИВЕРЗИТЕТ ВИЗИОН И УНИВЕРЗИТЕТ ЗА ДЕМОКРАТИЈА ВО ИЗМИР…

Меѓународниот универзитет ВИСИОН додаде нов на своите академски соработки со разни реномирани универзитети со цел да ги развива и зајакне своите академски соработки со продолжување на своите активности на повеќестран и симултан начин.

Во среда, 28.08.19 година, ректорот на Меѓународен Универзитет ВИЗИОН Проф. Д-р Фадил ХОЏА и ректорот на Универзитетот за демократија во Измир Проф. Д-р Бедрије Тунчипер го потпиша договорот за академска соработка во име на универзитетите.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank