17
APR
2018

Психолошко Предавање од Проф. д-р Ана ФРИЦХАНД во МУВ

По покана на Меѓународниот Универзитет ВИЗИОН, Проф. д-р Ана ФРИЦХАНД Директор на Институтот за Психологија на Филозофскиот Факултет Кирил и Методиј во Скопје. одржа предавања на тема “Ментален Развој Кај Младите”. Предавањето беше проследена од страна на раководството на Меѓународниот Универзитет ВИЗИОН, дел од наставниците на МУВ како и голем број на студенти.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank