23
MAR
2016

ИЗВЕСТУВАЊЕ

logo-vision-v2k

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Во согласност со потпишаниот договор за соработка со Академијата за јазици, Edgware, од Лондон, Меѓународниот Универзитет Визија им овозможува на своите студенти забрзани курсеви за англиски јазик во Лондон, Англија.

Се известуваат студентите кои сакаат да учествуваат во овој курс по англиски јазик дека курсот трае 10 недели (со најмалку 20 часа вклучени во текот на неделата).

ЗАБЕЛЕШКА: Заминувањето за Лондон, Англија, е на 12 Јуни 2016 а враќањето е на 22 Август 2016 (вкупно 10 недели)!

ЦЕНА:

  1. Aкомодација – Семејна куќа:
  1. Семејна куќа (двоен кревет)-Доручек и Самопослужување, по лице за 10 недели е 1680 €
  2. Семејна куќа (двоен кревет)-Полупансион, Доручек и Вечера, по лице за 10 недели е 2060 €
  1. Цена за 10 неделен курс:

За 10 недели, со најмалку 20 часа вклучени во текот на неделата, цената по лице е 1100 €

  ЗАБЕЛЕШКА: Книгите и и соодветните наставни материјали се вклучени во цената на курсот!

  1. Повратниот (идење/враќање) билет на летот: Скопје-Лондон/Лондон-Скопје, околу 300 €

ЗАБЕЛЕШКА: ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ СЛОБОДНО КОНТАКТИРАЈТЕ СО КООРДИНАТОРОТ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ОДНОСИ г-ца EЛАНУР ЛОЧ.