24
MAR
2020

Европскиот Совет на онлајн седница денес донесе одлука…

Европскиот Совет на онлајн седница денес донесе одлука за итно отпочнување на преговори за полноправно членство во ЕУ за Република Северна Македонија.

European Union and Macedonia. The concept of relationship between EU and Macedonia.