03
APR
2017

ДЕЛЕГАЦИЈА ОД УНИВЕРЗИТЕТОТ ОКСФОРД ВО ВИЗИОН

На ден 31.03.2017 година, делегација од Универзитетот Оксфорд – Балkанскиот институт за култура при  Обединетото Кралство, во рамките на програмата Оксфорд Конекции 2017 го посeти Меѓународниот Универзитет ВИЗИОН. Делегацијата беше примена од м-р Весна Попоска, Генерален Секретар на  МУВ. При посетатата гостите се запознаа со условите и начинот на студирање и активностите на Универзитетот, и изразија искрени честитки кон Управата за постигнатото во областа на организацијата на образовниот процес. 
17626481_1382643071787767_4354304393740013115_n 17635538_1382644481787626_418884444346899433_o